Monday, September 10, 2012

Updated news....

Minggu nie anak2 kecilku ada aktiviti baru dengan En Hubby. Pagi2 lagi memasing dah buat acara jungle tracking kat belakang rumah. Adib bukan main gagah lagi....takde minta dukung pun ngan ayahnya. Kat bawah nie ada beberapa gambar derang untuk kenangan...

 Gambar kenangan atas puncak bukit...

 Posing sebelum bergerak balik

Berjalan dengan gagah pulang ke rumah

Sebelah petang lagi sekali derang ajak Mr Hubby pergi jungle tracking lagi. Bukan main teruja anak2 mak. Derang balik jer aku plak yg kelam kabut hantar Azfar pi hospital. Kalau boleh tahan sure dia nak pi tadi ngan Mr Hubby pergi buat full check. Tapi dah tak tahan sangat kena ler mak dia hantarkan. Mr Hubby offer jaga yang kecil kat rumah.

Dekat sejam juga menunggu, sudahnya si Azfar kena tahan wad. Suspek apendik....masa nak ambil darah Azfar dah buat muka kelam kelat....( kih kih kih penakut juga anak jantan mak nie ). Terperanjat ambil darah kot langsung hilang sakit perut.

Gambar orang boring kena tahan kat hospital....

Malam nie masih kena tahan lagi....semoga esok dah boleh kuar. Sayang semua anak2 mak dan tak lupa Mr Hubby juga.


No comments: